Alati procene za organizacije

Procenite organizacionu kulturu, nivoe promena u kulturi, njenih učinaka, uključujući načine i kvalitet pružanja usluga klijentima, kroz naše organizacione upitnike, vodeće u svetu.

thumb_organisation_culture_inventory

Upitnik za utvrđivanje kulture organizacije
Organizational Culture Inventory® (OCI®)

The Upitnik za utvrđivanje kulture organizacije - Organizational Culture Inventory® (OCI®) pruža nacrt organizacione radne kulture, u smislu stilova ponašanja koji se od članova organizacije očekuju ili implicitno zahtevaju.

Detaljnije o alatima procene
thumb_organisation_effectiveness_inventory

Upitnik za utvrđivanje efektivnosti organizacije Organizational Effectiveness Inventory® (OEI)

Upitnik za utvrđivanje efektivnosti organizacije - Organizational Effectiveness Inventory® (OEI), jedna od varijanti upitnika za angažovanje i mišljenja zaposlenih baziranih na istraživanjima, prikladan je za programe promena zasnovane na sistemima podataka, a kreiranih da podstaknu ne samo angažovanje zaposlenih, već i organizacionu kulturu. Upitnik za utvrđivanje efektivnosti organizacije - Organizational Effectiveness Inventory® (OEI) vrši procene 32 nivoa kulturne promene, kao i 12 proisteklih učinaka.

Detaljnije o alatima procene
thumb_customer_service_styles

Upitnik za utvrđivanje stilova pružanja usluga
Customer ServiceStyles™ (CSS)

Upitnik za utvrđivanje stilova pružanja usluga - Customer ServiceStyles™ (CSS) kroz vršenje procena stilova usluga pruža detaljne uvide u faktore koji pojašnjavaju kvalitet pružanja usluga domaćim ili inostranim klijentima, tj. kako osobe koje pružaju usluge pristupaju svom radu i interakciji sa klijentima.

Detaljnije o alatima procene

Odakle početi?

Saopštite nam vaše specifične zahteve i saznajte način na koji doprinosimo značajnim promenama unutar vaše organizacije.

Razgovarajte sa ekspertom