Istorija

Osnovana 1971. godine, kompanija Human Synergistics International stekla je reputaciju širom sveta u oblasti inovacija organizacionog razvoja.

Kompanija Human Synergistics u Srbiji osnovana je 2006. godine i deo je internacionalnog tima.

Sa ponosom pomažemo organizacijama da podrže svoje ljude i povećaju učinak usredsređujući se na unapređenje organizacione kulture, razvoj liderstva i izgradnju timova.

Sa uspehom sarađujemo sa različitim organizacijama i pojedincima, uključujući klijente iz javnog, poslovnog i neprofitnog sektora, zatim stručnjake iz oblasti ljudskih resursa, organizacionog razvoja, interne i eksterne konsultante i obrazovne institucije.

Naša ekspertiza

Human Synegistics specijalizovao se merenje i razvoj organizacione kulture, strategija liderstva, sinergija tima, kao i stilova ponašanja pojedinaca.

Ove metode sprovodimo koristeći se sa više od 35 proizvoda i prevedenih alata, uključujući i svetski priznate alate procene Upitnik za utvrđivanje životnih stilova (LSI), Upitnik za utvrđivanje kulture organizacije (OCI®), i Simulaciju preživljavanja u pustinji.

Sve naše usluge zasnivaju se na razumljivim, dokazanim istraživanjima, i na beskompromisnom posvećivanju najviših standarda kvaliteta i integriteta, bilo da su u pitanju naše usluge korišćenja alata procene, simulacija koje olakšavaju proces stvaranja tima, organizacija seminara za konsultante i trenere, ili pružanje konsultantskih usluga radi podrške sprovođenju naših sistema i materijala.

Mi smo u misliji Changing the World — One Organization at a Time® , i pozivamo Vas da nam se pridružite!