Human Synergistics Global Change Circle™
Naša mreža

U Human Synergistics-u, predano radimo na našoj misiji Changing the World — One Organization at a Time®, uz pomoć naših podjednako predanih akreditovanih konsultanata koji čine Global Change Circle.

Mreža akreditovanih praktičara Global Change Circle rasprostranjena je širom sveta. Dolaze iz različitih sektora, imaju različita iskustva i znanja iz naše industrije, i posluju na mnogobrojnim lokacijama. Bilo da su profesionalni konsultanti ili stručnjaci u oblasti ljudskih resursa u okviru kompanije, naši praktičari sa akreditacijom obučeni su da primenjuju alate procene za razvoj  na pojedinačnom, grupnom, i/ili organizacionom nivou, kako bi se kreirala čvrsta promena unutar organizacija i među zaposlenima.

Bilo bi nam zadovoljstvo da Vas upoznamo sa nekim od članova naše mreže, a možda već i sarađujete sa nekim od njih.

Naša mreža akreditovanih stručnjaka i tim stručnih konsultanata Vam je na raspolaganju, da Vam pruži podršku u ostvarivanju ciljeva. 

Ako želite da saznate više o tome kako postati deo mreže Global Change Circle, pročitajte na sajtu o proceduri sticanja akreditacije ili nas kontaktirajte za više informacija.