Rešenja koja vode promeni pojedinaca

Naša rešenja pomažu u kreiranju svesti o trenutnim ponašanjima, prihvatanju uticaja koji ona imaju na ličnu efektivnost, i konkretnim koracima koje je potrebno preduzeti ka konstruktivnoj promeni.


Pojedinci čine organizaciju

+0%
porast osećaja zadovoljstva na poslu
+0%
kvalitetnije upravljanje nivoom stresa
+0%
efikasnije obavljanje zadataka
+0%
kvalitetniji međuljudski odnosi

Vodeći alati procene za pojedince

Naši alati omogućavaju pojedincima uvid u lične vrednosti i stilove razmišljanja i ponašanja – kao i vezu sa svojom poslovnom efikasnošću, međuljudskim odnosima, ličnim zadovoljstvom i zdravljem.


Stručni konsalting i koučing

Razvoj na ličnom planu najbolje se postiže radom sa konsultantom zaduženim za razvoj, koji može pomoći drugima da shvate sopstvene načine razmišljanja i ponašanja, i utvrde strategije za postizanje bolje efikasnosti. Takođe, naši konsultanti mogu kreirati program profesionalnog razvoja koji bi Vam pomogao da krenete u proces ličnog napretka.


Lideri i menadžeri

Podržite lidere i menadžere kako bi se izgradilo prisustvo konstruktivnog uticaja unutar organizacije.

Pregled alata procena i simulacija…

Steknite akreditaciju

Proširite svoje ili znanje zaposlenih kroz naše Programe akreditacije i primene svetski priznate metodologije. Osposobite se da transformišete svoju organizaciju iz korena.

Saznajte više…

Izvori

Naša baza znanja sadrži najnovije vesti, najave događaja, članke, studije slučaja i detaljne izveštaje u vezi sa organizacionom kulturom.

Pogledajte izvore…


Promena počinje ovde

Saznajte način sticanja akreditacije kako biste pomogli promene unutar Vaše organizacije.