Rešenja za lidere i menadžere

Lideri i menadžeri imaju značajan uticaj na okruženje, kao i na kulturu svojih organizacija. Njihov razvoj je ključan za zadovoljstvo zaposlenih i organizacioni učinak. Naša rešenja mogu vam pomoći da odredite povezanost između stilova ponašanja i efektivnosti, kao i da izgradite veštine potrebne za uspešno obavljanje zadataka.


Razvijanje efikasnog liderstva

Prema rezultatima naših istraživanja, konstruktivni lideri ostvaruju bolje rezultate u odnosu na nekonstruktivne lidere.

+0%
buđenju onog što je najbolje u ljudima
+0%
uticaj na produktivnost
+0%
osnaživanje drugih
+0%
efikasno obavljanje zadataka

Vodeći alati procene za lidere i menadžere

Izmerite uticaj i efektivnost liderskih strategija i menadžerskih pristupa i stilova, koristeći naše alate procene za lidere i menadžere.


Simulacije za lidere i menadžere

Omogućite liderima da primene Postignuće – razmišljanje orijentisano ka efikasnom poboljšanju učinka, pomoću naših simulacija za lidere i menadžere.


Konsalting i coaching zasnovani na iskustvu

Liderska i menadžerska uloga imaju nešto zajedničko – ostvarivanje rezultata uz pomoć drugih. To zahteva specifične veštine, svesne i nesvesne izbore po pitanju liderstva i upravljanja, jasno shvatanje nečijeg razmišljanja i ponašanja, razumevanje uticaja koji lideri/menadžeri imaju na one koje vode/kojima upravljaju, kao i znanje potrebno za primenu svega na radnom mestu. Naši konsultanti mogu pomoći da napravite rešenja namenjena upravo razvoju liderstva i menadžmenta, od samog izgleda programa do pružanja usluga.


Organizacije

Izgradite organizacionu kulturu koja će inspirisati želju za inovacijama, boljim pružanjem usluga, i postojanim učinkom.

Pregled alata procena i simulacija…

Steknite akreditaciju

Proširite svoje ili znanje zaposlenih kroz naše Programe akreditacije i primene svetski priznate metodologije. Osposobite se da transformišete svoju organizaciju iz korena.

Saznajte više…

Izvori

Naša baza znanja sadrži najnovije vesti, najave događaja, članke, studije slučaja i detaljne izveštaje u vezi sa organizacionom kulturom.

Pogledajte izvore…


Promena počinje ovde

Saznajte način sticanja akreditacije kako biste pomogli promene unutar Vaše organizacije.