Rešenja koja nudimo

Ono po čemu se vodeće organizacije izdvajaju jeste organizaciona kultura. Kultura utiče na učinak, angažovanje zaposlenih, kao i na sposobnost da se stvori inovativno i pozitivno radno okruženje. Iskustva nam pokazuju da je kulturu moguće menjati. Naša saznanja zasnovana na vodećim istraživanjima u branši i iskusan tim, mogu vam pomoći da kreirate pravo rešenje.

Stvaranje organizacije sa visokim učinkom

19

Poslovnica kompanije Human
Synergistics širom planete

229

500 najvećih američkih kompanija prema
magazinu Fortune koje sarađuju sa nama

3100+

Akreditovanih praktičara širom
sveta

50

Godina istraživanja i
razvoja

thumb_organisation_tools

Vodeća metodologija za istraživanja organizacija

Svetski priznat alat Upitnik za utvrđivanje organizacione kulture - Organizational Culture Inventory® (OCI®) predstavlja srž naše sadržajne ponude upitnika. Možemo meriti i analizirati rezultate na svim nivoima vaše organizacije, počevši od trenutne kulture u organizaciji, sve do prilagodljivosti, kvaliteta pružanja usluga klijentima, i kvaliteta liderstva. Zahvaljujući višedeceniskim, pionirskim istraživanjima i primeni metodologije u nekim od najuspešnijih svetskih kompanija, naši alati za procene mogu promeniti vašu organizaciju kroz prava pitanja i pružanje smislenih idejnih rešenja.

Pregled alata

Stručnjaci za promene u praksi

Naši konsultanti mogu vam pomoći u stvaranju programa razvoja organizacije svetske klase, baziranog na dokazanim činjenicama. Određivanjem vaših konkretnih potreba i procenom trenutne situacije, možemo planirati i sprovesti smislene promene na svim nivoima organizacije. Naši stručni konsultanti posvećeno će raditi sa vašim timom da promene u kulturi  učine značajnijim.

Saznajte više...
thumb_consulting
culture_paths

Nađite rešenje za izazove svoje organizacione kulture

Suočite se sa najvećim izazovima kulture (kao što su: angažovanje zaposlenih, učinak, inovativnost) pokretanjem procesa promene uz naše savete i kontinuiranih transformacija uz našu ekspertizu. Radićemo sa vama kako bismo odredili odgovarajuću kombinaciju konsaltinga i interne podrške.

Istražite naša dva puta koja vode ka promeni kulture

Promena počinje ovde

Saznajte način na koji možete postići ciljeve i napraviti značajne promene unutar organizacije.

Razgovarajte sa ekspertom