Rešenja koja nudimo

Ono po čemu se vodeće organizacije izdvajaju jeste organizaciona kultura. Kultura utiče na učinak, angažovanje zaposlenih, kao i na sposobnost da se stvori inovativno i pozitivno radno okruženje. Iskustva nam pokazuju da je kulturu moguće menjati. Naša istraživanja, vodeća na polju industrije, i iskusan tim, mogu vam pomoći da kreirate pravo rešenje.

Stvaranje organizacije sa visokim učinkom

19

Poslovnice kompanije Human
Synergistics širom planete

229

500 najvećih američkih kompanija prema
magazinu Fortune koje sarađuju sa nama

3100+

Akreditovani praktičari širom
sveta

45

Godina istraživanja i
razvoja

thumb_organisation_tools

Vodeća metodologija za istraživanja organizacija

Svetski priznat alat Upitnik za utvrđivanje organizacione kulture - Organizational Culture Inventory® (OCI®) predstavlja srž naše sadržajne ponude upitnika. Možemo izvršiti merenje i komparativnu analizu svakog nivoa vaše organizacije, počevši od istinske kulture koja postoji u organizaciji, sve do prilagodljivosti, kvaliteta pružanja usluga kupcima, i kvalitetima liderstva. Zahvaljujući deceniskim, pionirskim istraživanjima i primeni metodologije u nekim od najuspešnijih svetskih kompanija, naši alati procene mogu promeniti vašu organizaciju kroz prava pitanja i pružanje smislenih idejnih rešenja.

Pregled alata

Stručnjaci za promene u praksi

Naši konsultanti mogu vam biti od pomoći u stvaranju programa razvoja organizacije svetske klase, baziranog na dokazanim činjenicama. Određivanjem naših konkretnih potreba i procenom trenutne situacije, možemo planirati i primeniti smislene promene na svim nivoima organizacije. Naši stručni konsultanti temeljno će raditi sa vašim timom da ojačaju promene u kulturi.

Saznajte više...
thumb_consulting
culture_paths

Nađite rešenje za izazove svoje organizacione kulture

Suočite se sa najvećim izazovima kulture (kao što su: angažovanje zaposlenih, učinak, inovativnost, udruživanje) pokretanjem procesa promene uz naše savete i kontinuiranim transformacijama uz našu unutrašnju ekspertizu. Radićemo sa vama kako bismo odredili odgovarajuću kombinaciju konsaltinga i interne podrške.

Istražite naša dva puta koja vode ka kulturnoj promeni

Promena počinje ovde

Saznajte način na koji možete postići ciljeve i napraviti značajne promene unutar vaše organizacije.

Razgovarajte sa ekspertom