Rešenja za grupe i timove

Naša rešenja za grupe i timove razvijaju stilove konstruktivne interakcije koji vode ka psihološkoj sigurnosti, sinergiji tima, i inovativnim idejama!

Stvaranje efektivnih timova

4m+

ljudi je koristilo naše simulacije
preživljavanja

229+

od 500 najvećih američkih kompanija
prema magazinu Fortune koje sarađuju sa nama

3100+

akreditovanih praktičara
širom sveta

45

godina istraživanja i
razvoja

si_groups_teams_tools

Efikasni alati procene za grupe i timove

Izmerite učinak tima, sinergiju, grupne i pojedinače stilove, timske sposobnosti članova tima, i kvalitet grupnih procesa.

Pregled alata

Vodeće simulacije izgradnje tima

Tražite brži način da objektivno procenite kvalitet Vaših timova i njihov potencijal? Dovoljno je da razmotrite naše modele simulacija, uključujući i simulacije rešavanja problema, Simulaciju preživljavanja u pustinji - The Desert Survival Situation™, najčešće korišćenoj u svetu.

Pregled simulacija
thumb_team_group_simulations
thumb_consulting

Stručni konsultanti i koordinatori

Postizanje veće sinergije zahteva primenu određenih postupaka i povezanih veština, razvijenijeg vođstva u timu i, povremeno, angažman koordinatora koji bi podržao izgradnju jačeg tima i prevazilaženje barijera radi boljeg učinka. Tim naših konsultanata čine obučeni koordinatori koji mogu pomoći da Vaši timovi postanu timovi visokih dostignuća.

Saznajte više

Promena počinje ovde

Saznajte na koji način možete u okruženju imati efektivne pojedince koji će vam pomoći da podignete vašu organizaciju na viši nivo.

Razgovarajte sa ekspertom