Rešenja

Naši konsultanti i svetski priznati alati za procene i simulacije obezbeđuju rešenja koja će inspirisati vaše zaposlene i pokrenuti poslovanje.

“Kultura je sve.” Lou Gernster, rukovodilac i izvršni direktor, IBM

Promena počinje ovde

35+

alata koji su zasnovani na istraživanjima
a koriste svakodnevni jezik

229

najvećih američkih organizacija, prema
magazinu Fortune, sarađuju sa nama

3100+

akreditovanih konsultanata
širom sveta

50

godina istraživanja i
razvoja

si_individuals

Kako do promene pojedinaca

Istinski efektivne osobe trude se da dosegnu sopstveni maksimum i svojim ponašanjem podstiču i podržavaju osobe u svom okruženju da čine isto. Motivisane su, vole svoj posao i spremne da nadmaše same sebe, što ima i pozitivan uticaj na zdravlje, zadovoljstvo poslom i privatnim životom.

Saznajte više

Rešenja za grupe i timove

Kada postoji potreba za rešavanjem problema ili određenog pitanja, najbolji pristup je timski rad. Ipak, dobar timski rad ne dolazi sam od sebe, a još je ređa pojava sjajan timski rad, koji odlikuju entuzijazam, razmena ideja, i međusobno uvažavanje.


Saznajte više
si_groups_teams
si_leader_manager

Rešenja za lidere i menadžere

Lideri i menadžeri u značajnoj meri utiču na osobe u svom okruženju, kulturu radnog mesta, a konačno, i na učinak svojih organizacija, bez obzira da li je njihova uloga da razviju organizacione strategije ili da te strategije sprovedu u delo. Oni vode i upravljaju, ali tako da stvaraju kulturu koja doprinosi rešavanju problema i efektivnosti organizacija na duže staze. Iz tog razloga, važno je ulagati u njihov razvoj, omogućiti im povratne informacije, alate i koučing, koji su neophodni da kulturu i oblikuju.

Saznajte više

Rešenja za organizacije

Kultura utiče na svaki aspekt organizacije, od angažovanosti zaposlenih, kvaliteta, preduzimljivosti i inovativnosti, pa do samog brenda, finansijskog rezultata, i dugoročne održivosti. Pažljivo i kontinuirano praćenje svakodnevne kulture u organizaciji, usklađenost kulture sa vrednostima i misijom, omogućavaju liderima i menadžerima (i njihovim timovima) da postignu najbolje rezultate.

Saznajte više
si_organisations

Odakle početi?

Recite nam koje su vaše potrebe, i saznajte kako, uz našu pomoć, možete da uvedete značajte promene u organizaciju.

Razgovarajte sa ekspertom