Rešenja

Naši konsultanti i svetski priznati alati za procene i simulacije obezbeđuju rešenja koja će inspirisati vaše zaposlene i pokrenuti vaše poslovanje.

“Kultura je sve.” Lou Gernster, rukovodilac i izvršni direktor, IBM

Promena počinje ovde

35+

Alata koji su zasnovani na istraživanjima
a koriste svakodnevni jezik

229

najvećih američkih organizacija prema
magazinu Fortune, koje sarađuju sa nama

3100+

Akreditovanih konsultantata
širom sveta

50

Godina istraživanja i
razvoja

si_individuals

Kako do promene pojedinaca

Istinski efektivne osobe trude se da dosegnu sopstveni maksimum i svojim ponašanjem podstiču i podržavaju osobe u svom okruženju da čine isto. Oni su motivisani, vole svoj posao i spremni su da nadmaše sami sebe - sa očiglednom dobrobiti po svoje zdravlje, zadovoljstvo poslom, kao i privatnim životom.

Saznajte više

Rešenja koja nudimo grupama i timovima

Kada postoji potreba za rešavanjem problema ili određenog pitanja, obično je najbolje tome pristupiti kroz timski rad. Ipak, nažalost, dobar timski rad ne dolazi sam od sebe, a sjajan timski rad - gde je zajednica puna entuzijazma, ideja, i međusobnog uvažavanja - još je ređa pojava.

Saznajte više
si_groups_teams
si_leader_manager

Rešenja koja nudimo liderima i menadžerima

Lideri i menadžeri u značajnoj meri utiču na osobe u svom okruženju, kulturu radnog mesta, a naposletku i na učinak svojih organizacija, bez obzira da li je njihova uloga da razviju organizacione strategije ili da te iste strategije sprovedu u delo. Na njih se oslanjamo da vode i upravljaju,tako da kreiraju kulturu koja potpomaže rešavanje problema i efektivnost organizacija na duže staze - stoga je potpuno smisleno ulagati u njihov razvoj i omogućiti im povratne informacije i koučing, potrebne da oblikuju tu kulturu.

Saznajte više

Rešenja koja nudimo organizacijama

Kultura utiče na svaki aspekt organizacije, počevši od angažovanosti zaposlenih, kvaliteta, preduzimljivosti i inovativnosti, pa sve do samog brenda, finansijskog rezultata, i dugoročne održivosti. Pažljivo i kontinuirano praćenje svakodnevne kulture u organizaciji, održavanje njene usklađenosti sa vrednostima i misijom, omogućavaju liderima i menadžerima (a i njihovim timovima) da postignu takve rezultate.

Saznajte više
si_organisations

Odakle početi?

Recite nam šta je to što je baš vama potrebno, i saznajte kako vašoj organizaciji možemo doneti promene od značaja.

Razgovarajte sa ekspertom