Human Synergistics Global Change Circle™ - Naša mreža Global Change Circle™

U kompaniji Human Synergistics, predano radimo na našoj misiji Changing the World — One Organization at a Time®. Jedini način kroz koji možemo ostvariti našu misiju jeste uz pomoć naših pođednako predanih praktičara iz mreže Global Change Circle.

Global Change Circle

Naša mreža akreditovanih praktičara Global Change Circle rasprostranjena je širom Sjedinjenih Država. Što su različitije biografije, iskustva i znanja u oblasti industrije, utoliko naši akreditovani praktičari imaju više poslovnih lokacija. Bilo da su profesionalni konsultanti ili stručnjaci u oblasti ljudskih resursa unutar same firme, naši praktičari sa akreditacijom obučeni su da rukovode našim alatima procene za razvoj i simulacijama na pojedinačnom, grupnom, i/ili organizacionom nivou, kako bi se proizvela čvrsta promena unutar njihovih organizacija i onih kojima pružaju podršku.

Radujemo se spajanju Vas sa nekim od članova naše mreže radi razgovora, a možda već uveliko i sarađujete s jednim od njih.

Kako god, naša mreža akreditovanih stručnjaka i sopstveni tim stručnih konsultanata dostupan je Vama kao podrška da ostvarite svoje ciljeve.

Ako želite da saznate više o tome kako postati deo mreže Global Change Circle, čitajte o procesu dobijanja akreditacije ili se javite nama radi pružanja više informacija.