Rešenja za lidere i menadžere

Lideri i menadžeri imaju značajan uticaj na okruženje, kao i na kulturu svojih organizacija. Njihov razvoj je ključan za zadovoljstvo zaposlenih i organizacioni učinak. Naša rešenja mogu vam pomoći da odredite povezanost između stilova ponašanja i efektivnosti, kao i da izgradite veštine potrebne za uspešno obavljanje zadataka.

Razvijanje efikasnog liderstva.

Prema rezultatima naših istraživanja, konstruktivni lideri ostvaruju bolje rezultate u odnosu na nekonstruktivne lidere.

+20%

buđenju onog što je najbolje u ljudima

+17%

uticaj na produktivnost

+25%

osnaživanje drugih

+31%

efikasno obavljanje zadataka

thumb_leader_manager_tools

Vodeći alati procene za lidere i menadžere

Izmerite uticaj i efektivnost liderskih strategija i menadžerskih pristupa i stilova, koristeći naše alate procene za lidere i menadžere.

Pregled alata za procenu

Simulacije za lidere i menadžere

Omogućite liderima da primene Postignuće - razmišljanje orijentisano ka efikasnom poboljšanju učinka, pomoću naših simulacija za lidere i menadžere.

Pregled simulacija
thumb_leadership_simulations
thumb_consulting

Konsalting i coaching zasnovani na iskustvu

Liderska i menadžerska uloga imaju nešto zajedničko - ostvarivanje rezultata uz pomoć drugih. To zahteva specifične veštine, svesne i nesvesne izbore po pitanju liderstva i upravljanja, jasno shvatanje nečijeg razmišljanja i ponašanja, razumevanje uticaja koji lideri/menadžeri imaju na one koje vode/kojima upravljaju, kao i znanje potrebno za primenu svega na radnom mestu. Naši konsultanti mogu pomoći da napravite rešenja namenjena upravo razvoju liderstva i menadžmenta, od samog izgleda programa do pružanja usluga.

Saznajte više

Promena počinje ovde

Saznajte na koji način možete da razvijate grupe i timove sa visokim učinkom.

Razgovarajte sa ekspertom